منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة 467423
منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة 467423
منتدى كلية تربية المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبوابه تربيهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sandy
عضو ذهبي
عضو ذهبي
sandy


انثى
العذراء التِنِّين
عدد المساهمات : 1384
العمر : 36
المزاج : يارب لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
الدوله : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة 3dflag10
المهنه : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Profes10
الهوايه : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Unknow11
النقاط : 59297

شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Empty
مُساهمةموضوع: شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة   شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 5:25 am

شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Kamar_072
المقادير:-

• نصف كيلو جمبري صغير
• ملح
• فلفل أسود
• عصير ليمونة
• 1/2 كوب دقيق
• 3 أكواب مية
• بقدونس مقطع قطعاً صغيرة
• نص رأس ثوم مدقوق
• 1/4 كوب زيت
• معلقة سمنة
• أوراق بقدونس"للتزيين"
• 1/4 حزمة كزبرة مقطعة قطعاً صغيرة

الطريقة:-
1. اغسلي الجمبري كويس، وبعد كده اخلطيه بالثوم المدقوق والملح والفلفل، وقلبيهم مع بعض كويس، وسيبيه نص ساعة علشان يتبل.
2. بعد مرور النص ساعة حطي الجمبري على النار وحطي معاه الزيت والسمنة مع التقليب المستمر لغاية ما الجمبري يبقى لونه ذهبي.
3. أثناء ما الجمبري يحمرّ اخلطي المية مع الدقيق مع التقليب علشان لغاية ما شكلهم يبقى شكل الكريمة السائلة، بعد كده ضيفي إليهم الملح والبهارات والفلفل الأسود وقلبيهم مع بعض كويس.
4. بعد ما الجمبري يحمرّ ضيفي إليه الخليط السابق، وسيبيه على النار لمدة نص ساعة مع استمرار التقليب المستمر علشان ما يكلكعش.
5. بعد مرور النص ساعة اطفي البوتجاز، وصبي الشوربة في الأطباق، وضيفي إليها عصير الليمون، وزيّني الطبق بشوية كزبرة وأوراق البقدونس.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
romancequeen
عضو ذهبي
عضو ذهبي
romancequeen


انثى
السرطان الثعبان
عدد المساهمات : 1295
العمر : 35
المزاج : =((=((
النقاط : 58817

شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة   شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 9:39 am

تسلمى ياقمر ع الوصفة الهايلة دى
الجمبرى خصوصا تحفة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر
avatar



شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة   شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 4:53 pm


هايله ياساندى
بجد شغل ميه ميه يعنى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sandy
عضو ذهبي
عضو ذهبي
sandy


انثى
العذراء التِنِّين
عدد المساهمات : 1384
العمر : 36
المزاج : يارب لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
الدوله : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة 3dflag10
المهنه : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Profes10
الهوايه : شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Unknow11
النقاط : 59297

شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة   شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة Icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 02, 2009 7:17 am

وقبل ماحد يسأل أنا جربتها بجد جامدة


وتنفع برضه صوص لمكرونة بيضة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربة الجمبري...لذيييييييييييييييييييييذة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الجمبري مع الكزبرة
» شوربة سى فود
» شوربة الجمبرى بالكريمة
» شوربة الثوم بالكريمة
» شوربة الدجاج والخضروات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كلية تربية المنصورة  :: الاسره والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: