منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة 467423
منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة 467423
منتدى كلية تربية المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبوابه تربيهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sandy
عضو ذهبي
عضو ذهبي
sandy


انثى
العذراء التِنِّين
عدد المساهمات : 1384
العمر : 36
المزاج : يارب لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
الدوله : مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة 3dflag10
المهنه : مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Profes10
الهوايه : مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Unknow11
النقاط : 59307

مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Empty
مُساهمةموضوع: مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة   مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Icon_minitimeالسبت أغسطس 28, 2010 8:07 am


مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية

المقادير:
2 كوب مكرونة صغيرة
معلقتين زيت زيتون
1/2 كيلو صدور دجاج متبّلة ومقطعة لقطع صغيرة
1/4 كوب جبنة بارميزان أو جبنة شيدر مبشورة
1/2 كوب بصل مقطع لمكعبات
2 طماطم مبشورة
كوب جبنة موتزاريللا مبشورة
1/4 كوب بقدونس مفروم
1/4 معلقة ملح
1/4 معلقة فلفل أسود
معلقة كبيرة زبدة
ثوم
قرنفل

مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Italian-baked-chicken-and-pastina


الطريقة:
1- اسلقي المكرونة.

2- هاتي طاسة كبيرة وحطي فيها زيت الزيتون وسيبيه يسخن، وبعد كده شوّحي فيه صدور الفراخ لمدة 3 دقائق.

3- بعد كده ضيفي عليها البصل والثوم وقلّبيهم مع بعض لغاية ما الفراخ تستوي.

4- ضيفي عليهم المكرونة ومعاها الطماطم والملح والفلفل، والجبنة الموتزاريللا المبشورة والبقدونس والقرنفل والزبدة وقلّبيهم كلهم كويس جداً، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق.

5- وآخر حاجة هتحطيها هي الجبنة البارميزان المبشورة أو الجبنة الشيدر، وقلّبيهم شوية على النار، وبعد كده دخّليها الفرن وسيبيها لغاية ما تلاقي وشها بقى لونه ذهبي، وبعد كده طلّعيها وقدّميها.. وبالهنا والشفا.






الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر
avatar



مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Empty
مُساهمةموضوع: رد: مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة   مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة Icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 31, 2010 3:32 pm

ايوه كدا

احنا محتاجين حاجات كتير والله
تغيير برده
تسلمى ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية
» طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
» صننية بطاطس بالفراخ وبالهنا والشفا
» مكرونة السبانخ والدجاج بالجبن والقشطه.
» طريقة عمل الكيك... ( سهلة جدا)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كلية تربية المنصورة  :: الاسره والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: