منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية 467423
منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية 467423
منتدى كلية تربية المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبوابه تربيهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sandy
عضو ذهبي
عضو ذهبي
sandy


انثى
العذراء التِنِّين
عدد المساهمات : 1384
العمر : 36
المزاج : يارب لك الحمد كما ينبغى لجلال وجهك وعظيم سلطانك
الدوله : طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية 3dflag10
المهنه : طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Profes10
الهوايه : طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Unknow11
النقاط : 58857

طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Empty
مُساهمةموضوع: طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية   طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 5:19 am

طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Kamar_080
المقادير:-
• كيلو لحم بتلو مقطع قطعاً صغيرة
• بصلة متوسطة الحجم مفرومة
• 2 فص ثوم مدقوق
• 2 حبة طماطم متوسطة مقطعة مكعبات صغيرة
• 1/2مكعب مرقة لحم أو مرقة دجاج
• 1/2 1معلقة كبيرة زبد
• 2 معلقة كبيرة زيت زيتون
• 1/2 كوب زيتون أسود أو أخضر منزوع البذر مقطعاً شرائح
• 1 حبة فلفل أخضر مقطعة قطعاً صغيرة
• 1 حبة فلفل أحمر مقطعة قطعاً صغيرة
• 1/2 كوب بقدونس مفروم
• 1 معلقة صغيرة زعتر
• 1 معلقة كبيرة صلصلة طماطم
• ملح وفلفل

الطريقة:-
1. قطعي شرائح اللحمة إلى قطع صغيرة، بعد كده سخني الزيت والزبد فى إناء كبير، وضيفي إليه البصل وقلبيهم مع بعض لمدة خمس دقائق، ضيفي إليهم الثوم واللحمة وقلبيهم مع بعض على النار لمدة ربع ساعة، أو لغاية ما تلاقي إن اللحمة لونها بقى بني.
2. بعد ما تلاقي إن اللحمة لونها بني ضيفي إليها الفلفل والطماطم وقلبيهم مع بعض لمدة ربع ساعة، وضيفي بقية المقادير مع 1/2 1 كوب مية وسيبيها لغاية ما تغلي..

3. هاتي طاجن وحطي فيه اللحمة ودخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة (190 مئوية) لمدة نص ساعة أو لغاية ما تلاقي إن اللحمة استوت طلعيها وحطيها في أطباق التقديم.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
winter
عضو ذهبي
عضو ذهبي
winter


انثى
القوس الثعبان
عدد المساهمات : 1047
العمر : 34
المزاج : الحمد لله على كل حال
النقاط : 58322

طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية   طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 3:48 pm

لالالا
بجد مشكووووووووووووورة
كدة كتير والله
جعانه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر
avatar



طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Empty
مُساهمةموضوع: رد: طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية   طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية Icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 01, 2009 4:37 pm


انا والله اخدت الطريقه ووسيفتها وسط الطرق اللى عندى
عجبتنى موت
ياريت بقى تكترى من الحاجات اللى زى دى
حاجات سهله ومكوناتها متوفره
ميرسى ياقمر بجد جداااااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن اللحم البتلوعلى الطريقة الإيطالية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن‏ ‏اللحم‏ ‏بالخضر
» مكرونة بالفراخ على الطريقة الإيطالية...سهلة ولذيذة
» طاجن البطاطا السريع
» وصفة اللحم المفروم
»  بازلاء بكرات اللحم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كلية تربية المنصورة  :: الاسره والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: