nony_only عضو ذهبي
عدد المساهمات : 853 العمر : 30 المزاج : كزجاجه انا يسهل عليك كسرى لكن احزر ان تعاود لملمتى مره اخى لاننى حتما ساجرحك الدوله : المهنه : الهوايه : النقاط : 51991
| موضوع: فراخ بالجنبه و الزيتون الجمعة أبريل 01, 2011 7:51 am | |
| [size=21]المقادير :- ا/2 ك فراخ بانيه مقطعه شرائح ملح - فلفل اسود - ليمون - فلفل حلو - بهارات فراخ - بصله مقطعه شرائح فصين ثوم مفروم - فلفل رومي مقطع شرائح - فلفل حامي (شطه) حسب الرغبه - طماطم شرائح - جزره صغيره مقطعه شرائح جبنه رومي شرائح - زيتون - زيت زيتون الطريقه : - قومي بتتبيل قطع الفراخ بنصف كميه البصل و الملح والفلفل الاسود والفلفل الحلو والليمون لمدة ساعتين ثم ضعي على النار زيت الزيتون واتركيه حتى يسخن ثم ضعي باقي كمية البصل المقطعه شرائح وشوحيه ومعه الثوم ثم ضعي الفراخ المقطعه وشوحيه واتركيه على نار هادئه لتحصلي على نصف سوى ثم اضيفي الفلفل الاخضر والفلفل الحامي والطماطم والجزر واتركيه ينضج تماما وقبل ان ترفعيه من على النار ب5 دقائق ضعي الجبنه الرومي والزيتون على الوجه وقومي بوضع الغطاء ثم ارفعيه من على النار وقدميه ساخن وبالهناء والعافيه [/size] | |
|