منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  467423
منتدى كلية تربية المنصورة

اهلا بك زائرنا العزيز
إذا كنت عضـــــــــو
فيجب عليك تسجيـــل
الدخـــــــــــــــــــول
اما إذا كنت زائر جديد
فيجب عليك التسجيل أولا
شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  467423
منتدى كلية تربية المنصورة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةبوابه تربيهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
شهد الحب
عضو ماسى
عضو ماسى
شهد الحب


انثى
الحمل الماعز
عدد المساهمات : 12221
العمر : 33
المزاج : يارب احفظ مصر
الدوله : شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  3dflag10
المهنه : شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  Studen10
الهوايه : شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  Readin10
النقاط : 71991

شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  Empty
مُساهمةموضوع: شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر    شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر  Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 2:46 am








المقادير:
½ كيلو فراخ بانيه مقطعة شرائح
ثمرة فلفل أحمر باردة كبيرة ومفرومة
ثمرة فلفل أخضر حار مقطّعة شرائح
ثمرة فلفل أحمر حار مقطّعة شرائح
ثمرة بصل كبيرة ومقطّعة شرائح
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
¼ كوب صلصة طماطم
¼ كوب أوراق بقدونس
2 ملعقة صغيرة نشا
كوب شوربة فراخ
2 فص ثوم
ملح وفلفل
زيت زيتون

الطريقة:
1- اخلطي الفراخ مع الثوم وعصير الليمون وصلصة الطماطم والفلفل الأحمر الحار والفلفل الأخضر الحار والملح والفلفل، وحطّي الفراخ مع التتبيلة دي في الثلاجة لمدة ليلة كاملة أو ممكن تستخدميها بعد 4 ساعات لو كنتي مستعجلة.

2- هاتي طاسة كبيرة، وحطّي فيها كمية مناسبة من الزيت وشوّحي فيها الفراخ مع التتبيلة بتاعتها لغاية ما لون الفراخ يبقى مائل للبني، وبعد كده ارفعي الفراخ من الطاسة.

3- بعد كده حطّي كمية تانية من الزيت في نفس الطاسة، وشوّحي فيه البصل والفلفل الأحمر البارد المفروم لغاية ما البصل يبقى طري، وبعد كده حطّي الفراخ مرة تانية في الطاسة وضيفي معاها النشا بعد ما تدوّبيها في شوربة الفراخ.

4- قلّبي الخليط مع بعضه على النار لغاية ما يغلي وكثافته تزيد والفراخ تستوي تماما، وفي الآخر حطّي البقدونس الأخضر وقلّبيهم مع بعض على النار، وبعد كده اغرفي الفراخ في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شرائح من سمك القاروص مع صوص الليمون
» شرائح الدجاج (اسكالوب)
» عجة الفراخ بالزعتر
» فتة الفراخ بالزبادي
» طريقه عمل الفراخ النجتس ::::::::::::::::::

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كلية تربية المنصورة  :: الاسره والمجتمع :: قسم المطبخ-
انتقل الى: