شهد الحب عضو ماسى
عدد المساهمات : 12221 العمر : 33 المزاج : يارب احفظ مصر الدوله : المهنه : الهوايه : النقاط : 72001
| موضوع: كن بطاطس ؟؟!! السبت سبتمبر 17, 2011 12:09 am | |
| كن بطاطس --------- اتعلم ازاى تبقى بطاطساية !!!! كلام ... متأكد انه هيعجبك ... اقرأ , واترك تعليقك
عارفين ليه البطاطس المحمرة هي الاكلة الوحيدة اللي اجتمع الناس كلهم علي حبها ؟
1- البطاطس المحمرة لما بتتقلي في الزيت بتبقي عادة مقرمشة من برة و طرية من جوة * عشان كدة لما حد يعمل معاك موقف سخن اوي ماتعملهوش وحش اوي ..ايوة حسسه انك زعلان منه و خد موقف بس خلي قلبك ابيض و وطري "طيب يعني " مش ناشف و سامح عشان ربنا بيسامح.
2-البطاطس المحمرة تلاقيها عند ماكدونالدز ( فرينش فرايس) و برضه تلاقيها عند بتاع الفول والطعميه * يعني انت كمان خليك زي البطاطساية ماتتكبرش علي حد وصاحب كل الناس غني او فقير
3-البطاطس المحمرة بتتقدم مع حاجات كتير :مايونيز , كاتشب ,صوصات مختلفة و ساعات كمان طحينة بس بتفضل في الاخر اسمها بطااااطس * يعني مهما اتعرضت لثقافات و بيئات مختلفة احتفظ دايما بشخصيتك المستقلة و طريقة تربيتك و خلي الناس هية اللي تتاثر بيك
4-البطاطس برضه ممكن تبقي شيبسي و هي اول حاجة بنفكر فيها لما بنحس بالجوع و احنا برة البيت * ساعد الناس دايما و خليك اول واحد ييجي علي بالهم لما يقعوا في مشكلة خليك جدع زي "الشيبسي كده"
5_البطاطس انواع فى بطاطس محمرة بطاطس مهروسه بطاطس بوريه بطاطس ف الفرن بطاطس سلطه بس ف النهايه هى بطاطس *انت كمان حاول تبقى انت بشخصيتك بس نوع ف طريقتك مع الناس عشان متبقاش ممل
6-البطاطس المحمرة لو اتهرست بتبقي برضه طعمها حلو و ممكن نسميها "بطاطس بوريه" * مهما الدنيا تهرس و تبهدل فيك خليك شخص كويس و لذيذ و طلع للدنيا لسانك و قول "انا بطاطساية بوريه" ببساطة عشان تبقي محبوب من كل الناس .. خليك بطاطس ^_^
مين هيقول انا هبقى بطاطسايه ؟؟ ^_^ | |
|
Ana Muslim عضو متقدم
عدد المساهمات : 65 العمر : 36 المزاج : الحمد لله الدوله : المهنه : الهوايه : النقاط : 48609
| موضوع: رد: كن بطاطس ؟؟!! السبت سبتمبر 17, 2011 1:05 am | |
| تسلم ايدك توبيك روعة ودائما من الافضل الى الافضل شهد | |
|
شهد الحب عضو ماسى
عدد المساهمات : 12221 العمر : 33 المزاج : يارب احفظ مصر الدوله : المهنه : الهوايه : النقاط : 72001
| موضوع: رد: كن بطاطس ؟؟!! السبت سبتمبر 17, 2011 2:04 am | |
| | |
|